Olika rum

Har snöat in på alléer/korridorer/tunnlar...ja ni vet den där konstruktionen som gör att blicken far framåt och undrar vart vi är på väg. Jag kallar det rum...fast med mer eller mindra fart i. 
Olika rum väcker olika känslor.
 
Just nu när solen äntligen bestämt sig för att det nog är lite sommardags och man helst vill gå runt bland grönska och syrendoft hela dagarna...ska jag istället lägga in mig på lasarettet några dagar och stirra i taket...eller mobilen.  Var där och skrev in mig häromdagen, pratade med sköterska och narkosläkare. De var trevliga och lugna och verkade ha full koll på allt. Idag var jag på lasarettet igen och tog prover, eller lämnade kanske man säger, känns som jag hittar lite för bra i korridorerna.
 
 
Men det som förut var en känsla av "panik-tänk-om-jag-dör" har numera omvandlats till...."nåja-det-blir-nog-bra-det-här-också-när-det-är-klart-känsla". Det där med att sövas är ingen höjdare måste jag säga.
 
Efter blodprov och godfika på EspressoHouse har jag landat i soffan, virkar vallmoblommor till midsommarhårband och har det allmänt gott medan regnet smattrar mot balkongen.
Tänker på helgens högsommarvarma dagar och  en väg vi inte gått förut, vi hamnade i denna gångtunnel...med skumma ljud från en högtalare nånstanns på mitten. Skumt, men praktiskt, rent och svalt. Kunde bara inte låta bli att fotografera. Mobilen är inte min favorit att fotografera med men praktisk och lätt att ha med sig.
 
 
 
Mina klasskamrater på fotolinjen i Hemse gjorde ett slutarbete med temat Crossroads och är det något man får tid till när man är sjukskriven så är det att tänka kring vägval. Vart är jag på väg, ska det vara så här, är jag glad där jag är??? Massor av frågor och jag börjar hitta lite svar, rätar ut ett frågetecken i taget och efter att ha gått i en lååång mörk tunnel av oro och ångest så har det nu börjat ljusna igen och jag tror jag är på rätt väg igen, men det blir det kanske mer om senare... 
 
Dagens tankar från mej:
/Anna
Foto | |
#1 - - Andreas:

Du är bäst och är på rätt spår :)

Upp