mysa och må gott

Började kvällen med en stor härlig grillbuffé med div godsaker på för att sedan gå över till en god kopp te med hallonpaj till och sist men inte minst kom så mannen vi alla väntat på upp på scenen.

Emil Jensen i egen hög person, lika rolig som vanligt, lika bra musik som vanligt och med texter som får en att skratta högt, nicka medhållsamt och skaka på huvudet åt försäkringskassa, borelia och andra dagsaktuella händelser. Livet genom Emils ögon är en fröjd för örat. Härligt med människor som ser det komiska i händelser och får en att, inte bara le utan, skratta högt.


I skenet av solnedgång och fotogenlampor var vi en ganska stor samling som spenderade kvällen med Emil. Sittandes på stolar, bänkar, filtar, kuddar, soffor eller annat, inlindade i filtar, tjocka tröjjor eller sjalar från ett annat land, alla fick vi skratta, mysa och må gott.

När solen gått ner, musiken tystnat och scenen är tom sitter vi kvar en stund och bara njuter av den härliga sommarkvällen, trevligt sällskap och vackra Leva. När sedan personalen börjar packa ihop och vill gå hem drar vi oss motvilligt till bilen och åker hem. Ännu en härlig dag i juli har gått mot sitt slut.

lite av varje | | Kommentera |
Upp