bara leka lite...


På besök upp i Stockholm!!
-Japp jag var också me och jag vill skriva lite om det....

Ok...åka båt är inte så väldigt tråkigt som man kan tro. Så här års är Anna och jag nästan själva i djursalongen och det är bra det. Tre hundar var visserligen med också men dom glömde jag bort väldigt fort och somnade i Annas knä. Hon sköter sig ganska bra när vi åker båt så jag kunde ligga still hela resan...guppade bara lite när hon skrattade åt figurerna på fyrkanten i taket....fimmen alltså.

Aha...sen fick man minsann sitta längst frami bussen hos chfff...chefff...chaff...han som kör. Det var tråååååkigt. Anna satt längst bak och försökte titta på mig men jag satt mest och ropade efter henne för han som körde var så trååååkig.
Tillslut hörs de ljuvliga orden... "om kattmor vill komma fram och sitta på guideplatsen så går det bra"...HURRA...men vadnu...haltandes...sisst jag såg Anna för tio minuter sedan så haltade hon faktiskt inte...nä...
Å vilket äventyr det var att åka buss. Lite jobbigt att titta åt alla håll samtidigt bara så jag blev alldeles snurrig i öronen.

Tur jag skulle till min kompis Alexander så jag hade något spännande att se fram emot.
Det tog en evighet att ta sig från tunnelbanan till Alexander för Anna haltade fram och det var lite halt och för säkerhets skull så sa jag ingenting på hela tiden för jag ville inte vara grinig...likosm...jikom...likssssssssom...(svårt ord det där).

Hurra Alexander hade en ny leksak...jätteskoj...eller förästen det var ju två nya leksaker...En sjörövarbåt som det fanns massa spännande saker på och en sak som man kunde spela musik på... den var läskig...väldigt läskig för när jag hoppade upp på den så spelade den jättekonstigt...lääääänge.... men Alexander kunde spela bra.


Titta här borta Alexander...här leker jag....
Oj oj vad tröttig man blir av att leka så mycket hela tiden. Hänger inte riktigt med i samma takt som Alexander...Gäsp... snarkade en liten stund och sen gick jag in till Alexanders säng och tänkte sova lite, men det fanns roliga saker där så jag ville bara leka lite först...


Hittade tillslut en skön hörna där jag kunde sova i lugn och ro.

När jag hade sovit färdigt då sov Alexander så jag fick leka själv....det var inte alls lika kul...Silver-prassel-pappret som var jättekul när jag och Alexander lekte, praslade inte alls lika roligt när jag var själv så jag bestämde mig för att bita lite i Annas tår istället och då kändes allt lite bättre...men inte för Anna...hihihihih...
 Som tur var så vaknar Alexander ganska ofta så vi kunde leka mycket innan det var dags att åka hem till ön igen.... Borta bra med hemma bäst. Tack Alexander och hans mamma och pappa för att jag fick komma och hälsa på er lite. Vi kommer tillbaka Anna och jag när min bil har kommit........ok........Annas bil...har kommit.

Foto | |
#1 - - Karin H:

Haha kattmor!

#2 - - Karoleen:

Va kul ni verkar ha tillsammans du och Alexander. Tur att du har en sån trevlig vän =)

#3 - - Karin:

Skulle du kunna skicka bilderna med Alexander och busan? Sötnosarna!

#4 - - Visbyanna:

Hej Karin. Klart att jag skickar över lite bilder.

Kram på er.

Upp