lycktorna stiger sakta

Valborgsmässoafton och dags att skaka av sig vintern och välkomna våren. En underbart solig dag avslutas med sång av min underbara kör Almänna Sången Visby på St. Hansskolans trappa tillsammans med NS kören. En gammal tradition som återupptogs förra året och väl nu kan kallas för tradition igen. Härligt är det iaf att stå på trappan till skolan och sjunga in våren tillsammans. Publiken sviker inte och gårdplanen är full av lyssnande och stämningen är härligt glädjande. Tonerna klingar ut mellan husen och vi kompas ibland av både måsar och småfåglar....men vad gör väl det, det är ju VÅR!!
Avslutade kvällen med att äta en god middag på Isola Bella men innan dess firade vi av Valborg tillsammans med en massa andra människor ner i Almedalen.
Istället för majbrasa valde man att tillsammans skicka iväg 150 ljuslycktor upp över träd och hustak, ut över havet till vacker musik i bakgrunden.

En väldigt härlig känsla att tillsammans med hundratals andra se hur lycktorna sakta stiger mot skyn medan solen går ner i havet.
Foto | |
Upp