ett litet paradis

Besökte för första gången i mitt liv Sickla och köpcentret där. Många trevliga butiker men vi riktade in oss på inredning och tittade bl.a. på en nyöppnad butik som jag glömt namnet på...ja som du förstår så var inte inredningsbutikerna det jag la på minnet även om de hade vackra saker. Nä, för mig blev den lilla fikastunden den bästa upplevelsen....chokladfantast som man är.
Fiket hade det gulliga namnet "Puss och Kram" och här har man ett litet paradis som chokladälskare.


Tårtor, bakelser, praliner och drickbart av choklad. Själv föll jag för frestelsen att dricka en kopp varm choklad med vispgrädde och äta en vitchokladbakelse med bär. Efter det var man mättad i sitt chokladbegär för flera veckor framåt.

Med facit i hand kan jag rekomendera att bara dricka en kopp varm choklad med vispgrädde. Glöm allt vad pulver och sötsliskig oboy heter och tänk dig en fyllig chokladsmak av äkta choklad toppad med lite grädde som allt sedan kan njutas i det lilla kafét i lugn och ro. För den som vill kan man här beställa tårtor till div. tillställningar men också få praliner gjorda med egen text eller bild på.
 
Charmigt till tusen.

Tillhör man den kategori människor som får ångest av att äta en chokladbit kan man alltid titta ut genom fönstret och konstatera att det finns flera jympa ställen mitt emot, bl.a. Friskis och svettis.

Ett måste att besöka för en chokladälskare och har man inte möjlighet att ta sig dit kan man titta närmare på deras hemsida och inspireras.  www.pussochkramchoklad.se

Foto | |
Upp