lyxade till det lite

Ibland behöver man piffa upp dagen lite....som idag t.ex. Grått, grått grått, en dimma av regn i luften och solen lyser med sin frånvaro.
Vi var sex personer från kontoret som lyxade till det lite genom att åka till Desideria (som är en av Visbys gymnasieskolor) och äta lunch. Låter kanske inte så lyxigt att äta lunch på ett gymnasium men på Desideria finns bl.a. restaurang programmet och de har på torsdagar och fredagar i sex veckor serverat lunch (sista chansen var idag). Tre rätters eller två rätters, bordsservering och lyxigt god mat. Portionerna är inte så stora men det är inte priset heller och smaken var fantastiskt. För 110kr kan man välja mellan två förrätter, två huvudrätter och två efterrätter, Här finns även husmans kost och vegetariskt alternativ m.m. Kaffe/te på maten kostar 10kr liksom dricka till maten.


Lax på tre vis.

Ankbröst, friterad potatis, vitkål och sås, Pekannötspaj


Hur ofta man kan åka till Desideria och äta har jag ingen koll på men som Visbybo med bekanta på skolan så går det att ta reda på så jag kommer säkert att åka dig fler gånger.
Varje år har man också ett julbord som jag hört ska vara fantastisk (ännu inte upplevt själv). Har redan planerat att åka dit i jul så jag återkommer med inlägg om det.

Dagen till ära hade man också övat sig på att göra tårtor och sålde ut dem billigt så jag köpte en tårta och åkte bort till mina kollegor på förskolan med den. Det är ju ändå fredag så varför inte bjuda på lite tårta.
För så'n är jag liksom!


lite av varje | |
Upp